U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Hardloopbegeleiding op maat! 

Bij TrainingPoint verzorgen wij professionele hardloopbegeleiding op maat. Inclusief test hartslag omslagpunt!
Toplopers en recreanten kunnen terecht voor trainingen onder begeleiding of voor individuele hardloopschema’s.

Diversiteit
Het geven van de juiste trainingsprikkels is de basis voor verbetering van prestaties. Hierbij geldt dat veel van hetzelfde op termijn niet meer werkt. In de trainingsschema’s is diversiteit daarom belangrijk. Er worden verschillende trainingsvormen opgenomen in de wekelijks schema's, bijvoorbeeld duurlopen, tempolopen, intervaltrainingen, fartlek, heuveltraining, trainen op verschillende ondergronden, etc.

 

TrainingPoint gelooft niet in standaard schema’s die je van het internet haalt.

  • Elke atleet is immers anders en heeft andere behoeftes.
  • Daarom maakt TrainingPoint hardloopschema’s op maat en geef daarbij via internet en email persoonlijke begeleiding om jou te helpen je hardloopdoelen te behalen.
  • Ik garandeer je dat je progressie zult boeken.

Hardlooptrainingen voor de beginnende en de gevorderde hardloper. Voor de scholier die op een speelse manier wil kennismaken met hardlopen en atletiek of de zakenman die met zijn team wil deelnemen aan een evenement. Daarnaast bieden wij personal trainingen en individuele trainingsschema's om je doel te behalen en techniek en krachttrainingen.
TrainingPoint  maakt voor jou hardloopschema’s op maat en begeleidt je op afstand via internet en email.

Dit is een intensief proces, omdat ‘op maat’ ook echt ‘op maat’ betekent. Ik zal je dus goed moeten leren kennen zonder je echt te ontmoeten. Dit betekent intensief contact via email voor de noodzakelijke wederzijdse communicatie en het ter beschikking stellen van de hardloopschema’s.

Daarnaast kan er ook contact zijn via de internet-portal van bijvoorbeeld Strava, indien jij jouw trainingen via zo’n medium aan mij beschikbaar stelt.

Dit heeft ook absoluut mijn voorkeur, omdat ik je dan echt goed kan begeleiden en ik kan zien of de verwachte resultaten in je trainingen en wedstrijden er ook echt zijn.
Deze vormen van communicatie zorgen er voor dat we samen snel kunnen schakelen, wanneer nodig, om je schema aan te passen of je doelen bij te stellen.

Bij de start van onze samenwerking wordt allereerst een intake gedaan. Deze intake moet inzicht geven in jouw sportverleden, je huidige belastbaarheid en de doelen voor de kortere en langere termijn. 

Op basis hiervan maken wij een eerste hardloopschema.

Hardloopschema’s maak ik over het algemeen in blokken van 3 weken, zodat je vooruit kan zien wat je de komende periode te wachten staat. Uiteraard hou ik rekening met de lange termijn doelen  [[ jaarplanning ]].

Kosten overzicht

 

Individuele hardloopprogramma

Het eerste trainingsprogramma van 4 weken is gratis om uit te proberen.

Wilt u daarna verder? Dat kan, onze samenwerking rekenen we af in blokken van 4 weken.

 4 wekelijks trainingsprogramma. De kosten zijn 17,50  euro per 4 weken. De trainingsprogramma’s worden elke 3 weken opgestuurd. 

1/2 jaarlijks trainingsprogramma. De kosten zijn 75,00 euro per 26 weken. De trainingsprogramma’s worden elke 3 weken opgestuurd. 

1 jaarlijks trainingsprogramma. De kosten zijn 125,00 euro per vol jaar. De trainingsprogramma’s worden elke 3 weken opgestuurd.  

Trainen voor een hardloopevenement (bedrijven)

  Offerte op aanvraag 

Groepstraining Trainingpoint op locatie  ( Assen - Appelscha - Smilde )

25 euro per 4 maanden. Ook als je een training niet aanwezig kunt zijn.

 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?