U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Running coach 

 

 

Online running coach
      Jouw eigen hardloopschema!

 

Effectief en verantwoord hardlopen? Dat kan met de hardloopschema's van TrainingPoint.nl, bouw op naar een afstand, verbeter je prestatie, minder blessures en meer plezier.


 

Aan de hand van een vragenlijst wordt een persoonlijk hardloopschema gemaakt, dat aansluit bij jouw wensen, doelen en mogelijkheden.

Jarenlang heb ik cross en  wegwedstrijden gelopen. Als wedstrijdloper en gediplomeerd trainer verdiep ik me al lange tijd in het opstellen van trainingsschema’s. Het is mijn passie om mensen te inspireren en met enthousiasme te begeleiden. Mijn belangrijkste doelstelling is dat lopers plezier hebben en houden in het hardlopen en de trainingen.

Op een verantwoorde wijze wil ik ze stimuleren om meer uit zichzelf te halen en hun grenzen te verleggen. Vandaar dat ik het succes achter individuele hardloopschema’s, in combinatie met persoonlijk advies en begeleiding, met jou wil delen.

TrainingPoint begeleidt jou online aan de hand van jouw persoonlijke loopschema. Je progressie wordt wekelijks door mij in de gaten gehouden, je ontvangt feedback en er is altijd ruimte voor vragen.  Zo weet je zeker dat je de juiste stappen zet en traint volgens een methode die door vele topcoaches wordt toegepast.

Kijk ook even bij de gratis  basisschema voor de 5 en 10 km, of anders even contact opnemen voor een op  `Maat` gemaakt schema voor jou doelstelling bijvoorbeeld een halve marathon of de "Marathon".

Belangstelling, klik hier voor het info formulier!


 

 

     Klik hier voor de gratis schema's     
   

Verantwoord, professioneel en persoonlijk

Op je persoonlijke pagina zie je je persoonlijke opties en functies.
LET OP: om deze persoonlijke functies te gebruiken moet je ingelogd zijn.

 

 

Je kunt inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord

Ben je je gebruikersnaam vergeten?     ( klik hier )

 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?