U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

TrainingPoint, hardlooptraining en clinics

Alles wat sneller gaat dan wandelen noemen wij hardlopen en plezier in het hardlopen staat bij ons voorop. Er wordt in groepsverband getraind, waarbij iedereen zelf zijn of haar tempo kiest op basis van een niveautest.

Specifieke hardlooptraining

Wekelijks een fijne hardlooptraining. Deze training bestaat uit stukken hardlopen, maar ook uit verschillende losse oefeningen. Waarom? Omdat het belangrijk is om, naast het hardlopen, ook te werken aan je balans, coördinatie en bijvoorbeeld core stability.

De oefeningen worden tussen het lopen door gedaan of soms aan het begin of einde van de training. In principe is de training voor iedereen toegankelijk, al is het wel wenselijk om een basis conditie te hebben.
Er wordt goed gelet op de techniek, ademhaling, de houding en het lopen zelf.
Ook is deze hardlooptraining ideaal als toevoeging op je wekelijkse training voor bijvoorbeeld een 10 kilometer of halve marathon.

Onze missie en visie

Mensen begeleiden in hun sport, ervoor zorgen dat de prestatie verbeterd, preventief werken aan voorkomen van blessures en zorgen voor veel plezier en voldoening in de sport!

Groepstrainingen & Centrale trainingen

Groeps & Centrale trainingen  dragen bij aan;

  • dat de prestatie verbeterd,
  • een betere loophouding,
  • een beter uithoudingsvermogen,
  • verhoging loopsnelheid,
  • kracht oefeningen.

Overigens vind ik techniek en coördinatie zo belangrijk dat ik die het gehele jaar door in mijn groepstrainingen terug laat komen.

                         De trainingen staan voor plezier, gezelligheid en techniek!

                         Het is dan ook verantwoord hardlopen voor iedereen!

Voor wie?

Iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring, die op een ontspannen wijze onder deskundige begeleiding zijn hardloopkwaliteiten wil verbeteren of onderhouden, is van harte welkom!

Ledenvoordelen

Niet alleen de wekelijkse trainingen die gevolgd kunnen worden behoren tot het lidmaatschap van de Run2Day Runners. Daarnaast ontvang je maar liefst 10% kassakorting op je aankopen  (niet in combinatie met andere acties en/of kortingen).

Meedoen?

Klik op de locatie van je interesse voor meer informatie. Je mag altijd 2 keer vrijblijvend meedoen om te kijken of de groepstraining bij je past.

Neem vrijblijvend een kijkje of bel voor meer info.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?